Läste häromdagen i hallandsposten om keso-diet hysterien. Jag antar att jag är en av dom som bidrar till att keson snabbt tar slut i kyldiskarna. :) här kommer i alla fall ett supergott bröd. Glutenfritt och ett bröd fullproppat med nyttigheter och massor av protein.
3 ägg
2 äggvitor
125 g keso
1 msk bakpulver
0,75 dl sesamfrön
3,2 dl kruskakli
50 g solrosfrön
2 msk linfrön
0,5 msk olivolja
Pumpakärnor att toppa med!
Vispa ihop äggen lätt. Häll i resten av ingredienserna och lägg den lösa degen i en klädd brödform. Toppa med pumpakärnor. Grädda i mitten av ugnen 180 grader i 50 min.
Testa att slänga i lite russin. Blir gott med lite sötma.
/J
3 ägg
2 äggvitor
125 g keso
1 msk bakpulver
0,75 dl sesamfrön
3,2 dl kruskakli
50 g solrosfrön
2 msk linfrön
0,5 msk olivolja
Pumpakärnor att toppa med!
Vispa ihop äggen lätt. Häll i resten av ingredienserna och lägg den lösa degen i en klädd brödform. Toppa med pumpakärnor. Grädda i mitten av ugnen 180 grader i 50 min.
Testa att slänga i lite russin. Blir gott med lite sötma.
/J
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar