En enkel och jättegod tårta. Såklart är den hyfsat nyttig också.
Botten
100 g valfria nötter (cashew tog jag)
100 g mörk choklad 70%
3 äggvitor
0,5 dl agavesirap (alt 1 dl socker eller honung)
Sätt ugnen på 175 grader. Grovhacka nötter och choklad. Vispa äggvitorna till hårt skum. Rör försiktigt ner de hackade nötterna, chokladen och agave sirapen. Häll blandningen i en kakform och grädda i nedre delen av ugnen i 35 minuter. Låt svalna.
Bred sedan över hallonkesella och toppa med hallon eller några andra bär.
Har dessvärre ingen bild på tårtan.
/J
Uppgraderat med en bild. Jag testade göra Jessicas recept förra helgen och passade på att knäppa en bild.
/A
Botten
100 g valfria nötter (cashew tog jag)
100 g mörk choklad 70%
3 äggvitor
0,5 dl agavesirap (alt 1 dl socker eller honung)
Sätt ugnen på 175 grader. Grovhacka nötter och choklad. Vispa äggvitorna till hårt skum. Rör försiktigt ner de hackade nötterna, chokladen och agave sirapen. Häll blandningen i en kakform och grädda i nedre delen av ugnen i 35 minuter. Låt svalna.
Bred sedan över hallonkesella och toppa med hallon eller några andra bär.
Har dessvärre ingen bild på tårtan.
/J
Uppgraderat med en bild. Jag testade göra Jessicas recept förra helgen och passade på att knäppa en bild.
/A
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar